HARD SKIN "On The Balls" CD Powiększ do pełnego rozmiaru

HARD SKIN "On The Balls" CD

39,00 PLN

"Męska" wersja płyty "oiowego" trio z Londynu.

1. Council Estate
2. The Man Who Ran The Town
3. You Still Here?
4. Crack On, Have A Booze
5. Police Car (Chasing You)
6. Another Terrace Anthem
7. Sausage Man
8. We're Gonna Do Them
9. The Kids Are Innocent
10. Two Bob Cunt
11. That's Bollocks Mate
12. The Gipsy Hill

  • kraj uk